Minden üzleti döntéshez, piacralépéshez szükség van gazdasági információkra egyrészt a makrokörnyezetre vonatkozóan, másrészt a potenciális vevőik igényeire, fizetőképességeire vonatkozóan. Ezért kínálunk Németországra és Ausztriára specializálódott üzletiviteli tanácsadóként üzleti információk beszerzését és szakértői elemzését. Igény esetén megnézzük, hogy mekkora a potenciális piac, milyen alpiacok jellemzik, ezeknek mekkora a nagysága, mekkora a fizetőképessége, milyen általános és speciális igényei vannak a potenciális megrendelőinknek, milyen jogszabályi környezet és iparági szabályozások mentén működik az iparág. A XXI. században nem is az a kérdés, hogy mennyi információt lehet beszerezni, mert végtelen mennyiségű áll rendelkezésre. A cél az, hogy kifejezetten az adott célpiacra vonatkozóan az adott nyelven találjunk hiteles, friss és valid információt és kizárólag a relevánsat gyűjtsük ki.

A beszerzett információk, illetve az elemzés alapját képezi az olyan döntéseknek, mint hogy érdemes-e az adott országban piacra lépni, és ha igen milyen költséggel, időtávval kell számolni, illetve milyen piacralépési stratégiát készítsünk a megszerzett információk alapján. A piacelemzéshez szorosan kapcsolódik az adott piacon lévő versenytársaknak az elemzése, melyről itt olvashat bővebben.

Felkeltettük érdeklődését?Vegyék fel velünk a kapcsolatot, szívesen állunk rendelkezésükre!Az Ön üzleti tanácsadója Magyarországon.

Kapcsolat